2008. augusztus 5., kedd

Meghívó házállításra, verhetetlenek vagyunk földhőben, módosultak az építési szabályok, gázról újra, fűtésrendszer-csere(?)


Meghívó házállításra - Páty, augusztus 12.

2008.08.05., Forrás: Kampa.hu

2008.08.12-án 10.00-16.00 óráig szeretettel várjuk minden kedves szakmai és magán érdeklődőt, a KAMPA-TrendHaus - készházak leendő tulajdonosait Pátyon, ahol készház-állítást tekinthetnek meg.
Szakképzett építési tanácsadók a teljes időtartam alatt az érdeklődők rendelkezésére állnak.
Helyszín: 2071 Páty
Térkép >
Látogatási szándékát itt jelezze:
A teljes meghívó itt tekinthető meg >


Verhetetlenek vagyunk földhőben
2008. július 29. 06:30, Forrás: FN.hu

Gyakorlatilag kimeríthetetlen energiaforráshoz jutnánk, ha megcsapolnánk a föld gyomrát: a geotermikus energia a Kárpát-medencében könnyen és olcsón hozzáférhető akár otthoni "felhasználásra" is. Ha jól gazdálkodunk vele, még azt sem kell bánnunk, hogy nincs gyémántbányánk, és mindenki biztos lehet benne, hogy a geotermikus gradiens igazán kedvez Magyarországnak.
Teljes cikk itt olvasható >


Módosultak az építési szabályok
2008. július 18. 10:39 Forrás: FN.hu

Jelentősen átszabta a kormány az országos településrendezési és építési követelményekről szóló rendeletét (OTÉK). Az új szabályzatok többsége szeptember 12-én lép hatályba.
Teljes cikk itt olvasható >


Gáz: "eléggé brutális áremelkedéssel kell szembenézni"
2008. július 17., csütörtök 17:13 InfoRádió

Egy éven belül kétszeresére emelkedhet a földgáz nagykereskedelmi ára - állítja az egyik amerikai kutatóintézet. Az InfoRádió által megkérdezett energiapiaci szakértő szerint a prognózis valós, ráadásul egy az egyben érvényesülhet a magyarországi lakossági árakban.
Teljes cikk itt olvasható >


Érdemes-e lecserélni fűtési rendszerünket?
2008.07.09. 11:20 Forrás: Ingatlanmagazin.com

Habár sokat tudunk megspórolni már azzal is, ha az energiát hatékonyabban használjuk fel, így például nem fűtjük túl a lakást, érdemes lehet megfontolni fűtési rendszerünk leváltását is, ugyanis némely várakozások szerint a gáz lakossági fogyasztói ára akár 50 százalékkal is drágulhat az elkövetkező évben.
Teljes cikk itt olvasható >