2008. október 3., péntek

Sorsolás eredménye, meghívás házállításra és szendvicspartira, hasznos tippek


Nyereménysorsolás
Múlt héten közzétett kérdőívünkre eddig 241-en válaszoltak. Minden résztvevőnek ezúton is köszönjük a közreműködést. 
Néhány érdekes adat:
Válaszolók átlagos életkora 36-37 év. Legfiatalabb válaszadónk 23, legidősebb pedig 66 éves. Távoktatási programunk 9,04-es értékelést kapott az 1-10-ig terjedő skálán. Ennek örülünk, és látjuk, hogy lehet még fejlődni. (Pont ezen dolgozunk, erről szólt főleg az akciónk.) A www.kampa.hu ismertsége 6,34 (63,4%-os), értékelése 8,32, ami egy új márkanév, egy új domain első fél éve után bíztató, és egyben ösztönző is a további munkára. A szöveges válaszok feldolgozása folyamatban van, azonban már elsőre is látható, hogy az ország minden részében terveznek olvasóink házépítést a következő években, reméljük minél többen készházat.

A szombat éjfélig meghirdetett határidőig 230 űrlap érkezett be, így kitöltőik részt vehettek a vasárnap megtartott sorsoláson. A sorsolás menetéről, lebonyolításának módjáról az alábbi videó számol be:


A jelenlévők közül felkértünk két főt, hogy segítsenek a sorsolásban, így Palatinus Ildikóval, a KAMPA-TrendHaus Kft. építési tanácsadójával együtt, 3 fős sorsolási bizottságunk is volt. A kihúzott nyerőszám: 10411.

A szerencsés nyertes neve:




Gratulálunk!
Nyereménye egy 46.360 Ft értékű, két fős wellness hétvége Sopronban, valamint egy kirándulás a KAMPA-TrendHaus Kft. mintaházába és ausztriai gyártóbázisára.

Meghívás nyilvános készházállításra
Legközelebb Kunszentmártonban lesz nyilvános házállítás, amelyre ezúton hívunk minden kedves érdeklődőt.
átum: 2008.10.07., kedd, 10.00-18.00 között.
A helyszínen szakképzett építési tanácsadók a teljes időtartam alatt az érdelődők rendelkezésére állnak. További információk és előzetes jelentkezés az eseményre itt >

Meghívás házbemutatóval egybekötött szendvicspartira
2008. 10. 10-én, pénteken 15.00 - 17.00- óráig szeretettel várunk minden kedves szakmai és magán érdeklődőt Pátyon, ahol egy 60 napja állított KAMPA készházban, szendvics partit szervezünk.

Hasznos tanácsok, hírek

Néhány tipp, hogyan spóroljunk a rezsin
2008.09.26, Kubisch Ildikó, Forrás: Építinfó

Ha azt szeretnénk, hogy energiaszámláink jóval kisebb összegeket tartalmazzanak, bizony szánnunk kell némi pénzt a megfelelő szigetelésre, korszerűsítésre. Ezek a költségek azonban nem vesznek kárba, sőt, a lakásfenntartási díjak - ezt követően - jelentősen csökkeni fognak!

Fűtési költségek csökkentésének módozatai
2008.09.26, P. J., Forrás: Építinfó

Hazánkban az éghajlati viszonyok miatt átlagosan 7 hónapon át kell fűtenünk lakásainkat, mely nem kis anyagi nehézséget jelent ezekben a hónapokban. Ezért mindenképpen érdemes azokat a lehetőségeket kiaknázni, melyekkel csökkenteni lehet a fűtési költségeket.

Itt a hideg, támad a penész! Tippek védekezéshez
Tippek | 2008. szeptember 22. Forrás: Ingatlanmenedzser.hu

Penészgombával bárhol találkozhatunk, az otthonunk sem kivétel. Azon túl, hogy esztétikailag nem szép látvány, egészségünkre sincs kedvező hatással, és tönkre teheti bútorainkat, használati tárgyainkat, még könyveinket is. A penész kialakulásának három feltétele van: megfelelő hőmérséklet, tápanyag és nedvesség. A lakáson belüli hőmérséklet a penésznek mindig kedvező, tápanyagot is talál magának bármelyikünk otthonában, így a kellő nedvesség megléte vagy hiánya dönti el, hogy megtelepszik fészkünkben vagy sem.

Ha a fenti témákkal kapcsolatban szeretné megosztani a véleményét, az alábbi "megjegyzés"-re kattintva megteheti.