2009. augusztus 17., hétfő

Alkotni jó


Új program, hogy olcsóbban jusson energiatakarékos otthonhoz

Gyermeke mindig utánozza Önt, legyen az akár főzés, akár kertészkedés vagy akár barkácsolás. Miért? Mert amit az ember saját maga készít, arra büszke, annak nagyobb az értéke, hiszen nem csak a keze munkája, a kreativitása, a lelke is benne van.
Őszi programunkkal azoknak kedveskedünk, akik épülő otthonukba úgy szeretnének beköltözni, hogy büszkén azt mondhassák: az én munkám is benne van! Mi elindítjuk Önöket, a legnehezebb fázist egy-két nap alatt megcsináljuk Önöknek (ezzel több hónapot nyernek egy normál építkezéshez képest). Felállítjuk a ház falszerkezetét szigeteléssel, válaszfalakat szerelünk, és a külső nyílászárók is beépítésre kerülnek. Egyszóval: nem kell hónapokat vesződni a kőművesbrigáddal.
A programmal és saját munkával rengeteg pénzt spórolhatnak meg, így lehetőségük van egy kiemelkedő osztrák minőségű, energiatakarékos ház megépítésére.
Programban részt vevő HARTL HAUS házak:
Litera 104 típusház, három hálószobával, 104 nm-es hasznos területtel, egy átlagos magyar család meghitt otthona.
Nova 118 típusház, 118 nm hasznos területű földszintes ház, négy hálószobás így dolgozószoba vagy mosókonyha is helyet kap a családi házban.

Forrás: hartlhaus.hu